NFFKU

Monitoring adatszolgáltatás

Lakossági pályázatok

ITM

Mely pályázati programok/konstrukciók érintettek a monitoring szempontjából és hány évig kell adatot szolgáltatni.

 • Panel I. konstrukció - Az iparosított technológiával épült lakóépületek energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása
  kódszám: LFP-2008-LA-2 (5 év)
 • Panel II. konstrukció - Az iparosított technológiával épült lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentést és energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása
  kódszám: K-36-09 (5 év)
 • Energiahatékonysági alprogram - A Zöld beruházási Rendszer Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram
  kódszám: ZBR-EH-09 (5 év)
 • Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogram - Új Széchenyi terv Zöld beruházási Rendszer „Mi otthonunk felújítási és új otthon építési alprogram"
  kódszám: ÚSZT-ZBR-MO-11 (5 év)
 • Új Széchenyi Terv - Fűtéskorszerűsítés
  kódszám: ÚSZT-FŰTÉSKOR/2012 (3 év)
 • Új Széchenyi Terv "Társasházak Energetikai Felújítása Alprogram"
  kódszám: ÚSZT-TEF-2013 (3 év)
 • Otthon Melege Program "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram"
  kódszám: ZBR-NY/14 (3 év)
 • Otthon Melege Program "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram"
  kódszám: ZFR-KAZ/14 (3 év)
 • „Otthon Melege Program "Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram"
  Pályázat kódszáma: ZFR-TH/15 (5 év)
 • Otthon Melege Program "családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram" kódszám: ZFR-CSH/2016 (3 év)

Ki jogosult az adatszolgáltatásra?

A monitoring adatok szolgáltatása a pályázott ingatlanra vonatkozóan a Kedvezményezett vagy a Kedvezményezett képviselőjének kötelezettsége. A fent említett személyek egyikének szükséges regisztrálnia a Monitoring menü pontban és rögzíteni a fogyasztási adatokat.

Kinek és meddig kell megküldeni az adatszolgáltatást?

A monitoring adatlapokat a Pályázatkezelő (NFFKÜ Zrt.) honlapján (www.nffku.hu), pályázatonkénti regisztrációt követve, az év bármely napján lehetőség van kitölteni.

Hol tudok a kérdéseimre a leggyorsabban választ kapni?

A monitoring##kukac##nffku.hu levelezési címen, a pályázati kódszám/azonosító feltüntetésével, kaphat a kérdéseire a leggyorsabban választ.

Milyen dokumentumokat kell csatolnom a monitoring szolgáltatási kötelezettségem teljesítéséhez?

A Pályázatkezelő honlapján a Monitoring menü pontban csak az adatlap kitöltése kötelező, nem szükséges dokumentumo(ka)t csatolni, de külön kérés esetén benyújtani szükséges a Támogató vagy a Pályázatkezelő felé.

Hogyan kell kitölteni a monitoring adatlap energia fogyasztási adatokra vonatkozó részét?

Amennyiben az adott energiahordozó nem volt érintett a beruházásban, kérjük nem relevánsként megjelölni. Amennyiben az adott energiahordozó érintett volt, de már nem tartozik hozzá fogyasztás, kérjük "0"-át tüntesse fel. Egyéb esetben kérjük a szolgáltató által kibocsátott éves fogyasztási értéket tüntesse fel.
Elektromos áram fogyasztásánál, amennyiben nem érintett a felújítások során, kérjük, 0-át adjon meg.

Kapok bármi visszajelzést az adatszolgáltatás sikerességéről és további teendőkről?

A rögzítés sikerességéről a nyilatkozattételt követően a rendszer a kitöltött adatlappal egyetemben automatikus visszaigazolást küld e-mail formájában a regisztráció során megadott e-mail címre. A feldolgozást követően a monitoring adatlap befogadásáról és teljesítéséről is küld a rendszer visszajelzést e-mail formájában.
Az éves monitoring kötelezettség esedékességéről és a rögzítés feloldásáról tájékoztatjuk.

Mit jelent a következő megjegyzés?
"Az energiaszolgáltatók által adott adatokkal megegyezően?"

A megadott éves monitoring fogyasztási adatoknak meg kell egyezniük a tényleges fogyasztási adatokkal (számlán szereplő értékek/fogyasztási adatokkal).

Elfogadhatóak a havi számlák alapján számolt adatok?

Igen elfogadhatóak. A havi számlákon az összes mérőóra állást figyelembe véve szükséges az egész éves intervallumra összegezni a fogyasztást.

Vissza a kezdőoldalra